Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zajímáme se o postapokalypsu všeho druhu ( od zombies, přes ekonomický kolaps až po nukleární ticho ) Připoj se i ty a buď připraven !

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

RP scénář č.1 / Armáda v ulicích

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
senjineer
Admin
senjineer

Poèet pøíspìvkù : 13

RP scénář č.1 / Armáda v ulicích Empty
PříspěvekPředmět: RP scénář č.1 / Armáda v ulicích   RP scénář č.1 / Armáda v ulicích Empty11/11/2012, 17:40

Máme zde první "roleplay" scénář. Jak to bude fungovat ? Napíši zde fiktivní scénář a společně se budeme snažit v dané situaci přežít. Dohromady bude psát za jednu postavu více lidí z fóra a na děj se bude navazovat.

Příklad : [scénář] "Když se ráno probudím" [->Pepa] "Letím jak blázen do kuchyně uvařit si kafe" [->Jindra] "Ale v kuchyni žádné kafe není, tak si zapálím cigáro" [->Aleš] "Kouř odradil zombies, kteří se přes noc nashromáždili před skladem potravin" [->Pepa] "Vyběhnu do skladu a popadnu kafe" [->Aleš] "Nedopalek jsem netípnul pořádně a po chvíli se chata vznítila" [->Jindra] "Koukám, že se zabouchly dveře od baráku a silný kouř přilákal zombies zpátky" [->Pepa] "Bezmocně se rozmachuji sklenicí s instatní kávou, bohužel se po tvdém nárazu s lebkou zelenáče sklenice rozbila, káva se rozsypala a v zoufalství jsem se nechal sežrat". [-> KONEC PŘÍBĚHU] - Konec vyhodnotí moderátor nebo admin, následně se vyhodnotí rozhodování a přemýšlení všech zůčastněných a ke konci každého scénáře neúspěšnější obdrží určitý počet bodů k dosažení nové hodnosti.

ZÁKLADNÍ PRAVIDLA :
1) Hra je označená jako RP (Roleplay), takže příspěvky, které nebudou dávat smysl a nebo budou nerealistické budou mazány a autorovi odebrány bodíky
2) Pokud budete chtít vkládat obrázek, snažte se postovat v menších rozměrech ( kvůli přehlednosti textu )

RP Scénář č.1 : Armáda v ulicích

.... Raní nepříjemné probuzení bylo způsobené otřesy baráku, řvem z ulice a hlučnýmy motory.. Kouknu z okna a vidím probíhat vojenské skupinky a za nimy tanky.....

Naposledy upravil senjineer dne 13/11/2012, 02:39, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
https://csks.forumczech.com
senjineer
Admin
senjineer

PříspěvekPředmět: Re: RP scénář č.1 / Armáda v ulicích   RP scénář č.1 / Armáda v ulicích Empty11/11/2012, 17:44

citace :
.... Raní nepříjemné probuzení bylo způsobené otřesy baráku, řvem z ulice a hlučnýmy motory.. Kouknu z okna a vidím probíhat vojenské skupinky a za nimy tanky.....

Zapnu rádio, které mám vedle postele a snažím se zachytit důležité informace.. Po delším pozorování jednoho z tanků zjiš'tuji, že se jedná o čínskou armádu.

RP scénář č.1 / Armáda v ulicích Yw534_light_tracked_armoured_vehicle_chinese_army_16032008_news_001

Naposledy upravil senjineer dne 13/11/2012, 02:32, celkově upraveno 8 krát
Návrat nahoru Goto down
Psax
Admin
Psax

Poèet pøíspìvkù : 3

PříspěvekPředmět: Re: RP scénář č.1 / Armáda v ulicích   RP scénář č.1 / Armáda v ulicích Empty12/11/2012, 23:38

senjineer napsal:

Zapnu rádio, které mám vedle postele a snažím se zachytit důležité informace.. Po delším pozorování jednoho z tanků zjiš'tuji, že se jedná o čínskou armádu.

Cože, říkám si, a zapínám internet. Nejde. Ozvala se detonace, zdi se otřásly. Survival batoh pod postelí je připravený, botky u dveří. Ale kam potom?
Návrat nahoru Goto down
http://bumfields.blogspot.cz
senjineer
Admin
senjineer

PříspěvekPředmět: Re: RP scénář č.1 / Armáda v ulicích   RP scénář č.1 / Armáda v ulicích Empty13/11/2012, 02:15

Psax napsal:
senjineer napsal:

Zapnu rádio, které mám vedle postele a snažím se zachytit důležité informace.. Po delším pozorování jednoho z tanků zjišťuji, že se jedná o čínskou armádu.

Cože, říkám si, a zapínám internet. Nejde. Ozvala se detonace, zdi se otřásly. Survival batoh pod postelí je připravený, botky u dveří. Ale kam potom?

Do ulic nemohu, tam by mne hned zpozorovali a nehledě na to, že v rádiu bylo vyhlášené stanné právo. Popadnu batoh, beru to úprkem přes kuchyň, kde popadám kus housky, kterou jsem měl připravenou k snídani - při rychlém žmoulání housky přemýšlím, zda vzít vzduchovku, kterou mám v garáži či ne... ( Proti armádě se s ní neubráním, ale pokud se dostanu do bezpečí, dá se s ní celkem dobře a nenápadně ulovit nějaký ten opeřenec ). Vpadnu do garáže, popadnu vzduchovku s diabolky.... Nyní se nenápadně přesunu po zahradě za barákem směrem k poli, za kterým začíná les.

RP scénář č.1 / Armáda v ulicích 8236745d04c666b8a9712319c1e01512_resized
Návrat nahoru Goto down
Psax
Admin
Psax

PříspěvekPředmět: Re: RP scénář č.1 / Armáda v ulicích   RP scénář č.1 / Armáda v ulicích Empty13/11/2012, 02:44

senjineer napsal:
Do ulic nemohu, tam by mne hned zpozorovali a nehledě na to, že v rádiu bylo vyhlášené stanné právo. Popadnu batoh, beru to úprkem přes kuchyň, kde popadám kus housky, kterou jsem měl připravenou k snídani - při rychlém žmoulání housky přemýšlím, zda vzít vzduchovku, kterou mám v garáži či ne... ( Proti armádě se s ní neubráním, ale pokud se dostanu do bezpečí, dá se s ní celkem dobře a nenápadně ulovit nějaký ten opeřenec ). Vpadnu do garáže, popadnu vzduchovku s diabolky.... Nyní se nenápadně přesunu po zahradě za barákem směrem k poli, za kterým začíná les.

Sedím u plotu a pozoruji ne příliš vzdálený les. Zdá se tichý, a když se podívám triedrem na vrcholek dřevené amatérské rozhledny, která už bezmála nevykukuje nad vzrostlým lesem, vypadá neobsazeně, prázdná, jako většinu času. Plán je tedy dostat se do lesa, skrz něj k rozhledně, rekognoskace jejího okolí a následný výstup nahoru. Rozhlédnout se odtamtud znamená získat lepší pojem o současné situaci. Ale opatrně!
Batoh na záda, vyrvat pár planěk z plotu a můžu vyrazit...
Návrat nahoru Goto down
senjineer
Admin
senjineer

PříspěvekPředmět: Re: RP scénář č.1 / Armáda v ulicích   RP scénář č.1 / Armáda v ulicích Empty13/11/2012, 13:52

Plaňky odebrány a vzduch vypadá čistý... Ještě na chvíli jsem se posadil u díry k plotu..Cítím zrychlený tep a napětí.. Hlavou se mi honí myšlenky co budu dělat kdyby mě na poli někdo zahlédl.. Podíval jsem se na telefon - 9:20 ráno , signál žádný... Ujistil jsem se, že mám batoh a vzduchovku pevně na ramenou a prolézám plotem.

RP scénář č.1 / Armáda v ulicích Zator211

Rozběhl jsem se přes pole k lesu...Jěště pořád nikdo nikde...Musím běžet sakra rychle, ale zároveň si dávat bacha kam šlapu, jelikož boty mám jen jedny , pole jsou trochu rozmáčená a v noci dost přituhuje...
Návrat nahoru Goto down
Psax
Admin
Psax

PříspěvekPředmět: Re: RP scénář č.1 / Armáda v ulicích   RP scénář č.1 / Armáda v ulicích Empty13/11/2012, 21:55

senjineer napsal:
Plaňky odebrány a vzduch vypadá čistý... Ještě na chvíli jsem se posadil u díry k plotu..Cítím zrychlený tep a napětí.. Hlavou se mi honí myšlenky co budu dělat kdyby mě na poli někdo zahlédl.. Podíval jsem se na telefon - 9:20 ráno , signál žádný... Ujistil jsem se, že mám batoh a vzduchovku pevně na ramenou a prolézám plotem.
Rozběhl jsem se přes pole k lesu...Jěště pořád nikdo nikde...Musím běžet sakra rychle, ale zároveň si dávat bacha kam šlapu, jelikož boty mám jen jedny , pole jsou trochu rozmáčená a v noci dost přituhuje...

Asi v polovině vzdálenosti jsem sezastavil u terénní nerovnosti s nějakým křoviskem, znovu se rozhlédl a pak běžel dál k lesu. Chladná a mokrá hlína se trochu lepila na podrážky, ale brzy jsem byl pod prvními stromy. V příkopě na hranici lesa jsem se přikrčil, vydýchával a bedlivě sledoval kraj města. Po pravé straně vystupovaly zpoza střech sídliště dva pruhy tmavého kouře, jinak nic vidět nebylo. Pak se ozvala další detonace. Podle menší intezity jsem usoudil, že tentokrát to bylo mnohem dál.
Za naším plotem se začaly míhat siluety postav v čepicích, ano, teď se jeden zastavil u díry v plotu, je to čínský voják a dívá se mým směrem. Že já ty plaňky nevrátil!

RP scénář č.1 / Armáda v ulicích 140

Ani jsem se nepohnul. Měl jsem dojem, že na sebe zíráme celou věčnost. Nakonec se otočil a následoval své druhy kamsi za dům. S největší pravděpodobností mne neviděl. Ještě pár okamžiků jsem vyčkával a pak se otočil, rychle se zorientoval a vlezl do lesa.
Návrat nahoru Goto down
senjineer
Admin
senjineer

PříspěvekPředmět: Re: RP scénář č.1 / Armáda v ulicích   RP scénář č.1 / Armáda v ulicích Empty14/11/2012, 16:55

Psax napsal:
senjineer napsal:

Asi v polovině vzdálenosti jsem sezastavil u terénní nerovnosti s nějakým křoviskem, znovu se rozhlédl a pak běžel dál k lesu. Chladná a mokrá hlína se trochu lepila na podrážky, ale brzy jsem byl pod prvními stromy. V příkopě na hranici lesa jsem se přikrčil, vydýchával a bedlivě sledoval kraj města. Po pravé straně vystupovaly zpoza střech sídliště dva pruhy tmavého kouře, jinak nic vidět nebylo. Pak se ozvala další detonace. Podle menší intezity jsem usoudil, že tentokrát to bylo mnohem dál.
Za naším plotem se začaly míhat siluety postav v čepicích, ano, teď se jeden zastavil u díry v plotu, je to čínský voják a dívá se mým směrem. Že já ty plaňky nevrátil!

RP scénář č.1 / Armáda v ulicích 140

Ani jsem se nepohnul. Měl jsem dojem, že na sebe zíráme celou věčnost. Nakonec se otočil a následoval své druhy kamsi za dům. S největší pravděpodobností mne neviděl. Ještě pár okamžiků jsem vyčkával a pak se otočil, rychle se zorientoval a vlezl do lesa.

Bylo to o fous.... Teď už jen doufat, aby nevyslali patrolu. Pomalu procházím lesem - pořád s velkou pozorností, jelikož by se zde mohl některý z vojáků nacházet...

12:45 - Trvalo mi necelé dvě hodiny, abych nalezl místo, které bych mohl využít jako dočasný přístřešek... Právě stojím před pohraničním opevněním z války. Nachází se zhruba na úpatí lesu a je dobře lemován okolními stromy. Dalo mi docela práci otevřít staré ocelové dveře, které byli zarostlé mechem a kapradím... Po otevření dveří se na mne vrhl nepříjemná zatuchlina nasládlého pachu... Chtělo by to vyrobit louče a trochu prozkoumat vnitřek, než se zde ubytuji..

RP scénář č.1 / Armáda v ulicích Kanada10
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: RP scénář č.1 / Armáda v ulicích   RP scénář č.1 / Armáda v ulicích Empty

Návrat nahoru Goto down

RP scénář č.1 / Armáda v ulicích
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Sekce přežití :: Co budeš dělat když...??-
Přejdi na: